Bagaimanapun, kelebihan kerana dilindungi oleh 2 buah teluk menjadikan The Taaras Beach & Spa Resort muncul sebagai salah satu destinasi pelancongan unik di Pulau Redang kerana berkemampuan untuk kekal beroperasi sepanjang tahun, sejak 2019. Kitorang jawab Hua Hin. Sunday, 4 August 2019. Ini merupakan kali pertama LeYa menjejakkan kaki ke Desaru walhal acap kali … Malaysia public transport guide:BUS | TRAIN | FLIGHT | CAR RENTAL | FERRY | TAXI, Address: Lot 500 JP58/4, Jalan Kg. Dan pastinya memberikan ketenangan kepada pengunjung. Ia menampilkan 2 kolam renang. Memang tak plan. We will continue to work with WHO, PAHO, CDC and Dutch and Aruban Health Authorities and follow all of their guidelines. The Caribbean’s #1 resort for romance invites you to indulge and unwind. We are confident that our new, extensive safety protocol provides a safe environment for our guests and associates. After 2.2 km, there is another roundabout. Follow the road and you reach to Mersing town. Berseronok masa bercuti… Takpelah kasi chance kitorang kenalkan Hua Hin. So..kali nie k mid nak cerita cikit percutian singkat k mid bersama keluarga ke Lotus Desaru Beach Resort di Bandar Penawar, Johor. It is perfect for family, friends and group activities. Kalau anak-anak tak nak main air, boleh ajak anak-anak main di … Wahh..kami dalam mood holiday lagi ini sebenarnya. Our passion for creating your perfect romantic vacation will keep you coming back. The perfect spot to watch the sun set over the ocean! It is located on the private beach of Teluk Kalong Kechil, which is known for its white sandy beach, crystal clear waters and panoramic views of neighboring islands such as Kerengga Island, Ekor Tebu Island, Lima Island, … The Resort … 2.1k. Turn right and follow the road for another 1.8 km and the resort is on your left. Each has a large, private terrace which features a daybed for two and lounge furnishings. AKAR Beach Resort's cover photo . 10K likes. Private romantic dining in a spectacular oceanfront setting. Bercuti di Tiara Beach Resort, PD, Port Dickson. January 5, 2019. Istimewanya kolam renang di … Click to share on Facebook (Opens in new window), Click to share on Twitter (Opens in new window), Click to share on WhatsApp (Opens in new window), Click to email this to a friend (Opens in new window), Qing Xin Ling Leisure and Cultural Village, Ipoh, PERAK, Dedaun Langat Resort, Hulu Langat, SELANGOR, Gunung Lang Recreational Park, Ipoh, PERAK. Located on the second and third floors of the Bucuti Wing, the two spacious Junior Suites overlook Eagle Beach, one of the Caribbean’s best beaches, and published as the “Dream Beach of the World”. orang taktau. Pada 28 Julai baru-baru ni kami pergi bercuti ke Adena Beach Resort Kuantan memandangkan memang nak bercuti di … Each spacious room, with Garden views which also face the neighbor resort, features one king-size bed or a Split King bed which can be separated to two XL Twins (upon request) and eco-friendly features including an air dehumidifier and air purifier. ( Log Out /  Take the 2nd exit and stay on Route 50. Saya dah cerita pasal tempat ni, The Roots Eco-Resort ada kelebihan dan kekurangannya sendiri, bergantung dengan citarasa orang yang nak menghabiskan masa bercuti di sini. Located near Penyabong Beach (Pantai Penyabong) in Endau, you can easily go to the beach and enjoy the beautiful scenery. Baru, Penyabong 86900 Endau, JohorTel: 019-7455929 (Rosli)Email: penyabongwarisan@gmail.comFacebook Page: Penyabong Warisan Resort. Lawat pasar payang … Turn left onto main road Route 3 to Mersing. Aruba is an island with a population completely dependent upon the tourism industry and at present, tourism is halted. Then, turn left on the T junction to Mersing via Felda Nitar. ", "Beachfront cocktails at sunset and couples massages in ocean-view cabanas are par for the course at luxury Caribbean hotels. Make your reservation today and experience Peace, Love & Happiness. Terletak di pusat landskap tropika, Holiday Villa Beach Resort Cherating menawarkan pemandangan pantai yang mempesonakan. After about 5 km, you will reached another crossroad. Pangkor Sandy Beach Resort di Pasir Bogak ni menjanjikan percutian yang sangat santai di … Welcome to Aruba’s most romantic getaway, the intimate and adults-only (18+) Bucuti & Tara Beach Resort. The Grand Beach Resort … After 10 km, you will reach a crossroad. 2) Holiday Villa Hotel & Suites Kota Bharu Merupakan hotel yang … Turn right on the T junction to Pantai Penyabong. Roziah Muhammad Nor 6:26:00 pm Cuti panjang rugi kalau tak manfaatkan sebaiknya. Adena Beach Resort Kuantan. Situated on the rooftop of the Tara Wing, the four Penthouse Suites offer spectacular panoramic views of award winning Eagle Beach and the radiant turquoise sea. Book Bayu Lestari Island Resort, Pulau Besar on Tripadvisor: See 104 traveler reviews, 189 candid photos, and great deals for Bayu Lestari Island Resort, ranked #1 of 2 specialty lodging in Pulau Besar and … For two people, maximum. Bila sebut je Langkawi mesti terbayang Cable Car, Air Terjun Mat Cincang, Coklat murah, shopping barang rumah banyak-banyak, beli rokoklah. Antara aktiviti best yang boleh lakukan di sini adalah berenang sepuas hati di swimming pool sedalam 9 kaki. Follow the road for 5 km then turn left on the junction to Pantai Penyabong. Take 2nd exit and stay on Route 50 for about 50 km. Kitorang cakaplah Thailand. Hua Hin daerah Prachuap Khiri Khan in the northen part of Thailand, also named as beach resort … … Jadi tuan/puan , Kita jumpa di … It is a resort complete with traditional and comfortable chalets, dorms, pool and lake. Our blog covers the latest updates on the CoronaVirus procedures, resort policy and island updates. Follow the road for about 17 km until you reached the T junction on end of the road. Nad dengan anak buah, bawak sekali Fariza, pergi mandi air Kolam dekat resort tu..hahaa. Ramadhan 2019 kali ini LeYa berpeluang menjelajah kawasan sekitar Lotus Desaru Beach Resort & Spa, Johor. The Taaras Beach & Spa Resort ini adalah sebuah hotel bertaraf 5 bintang yang dimiliki oleh Berjaya Group. 6:00 petang - berhenti makan di celup tepung 7:30 petang - check in hotel di kuala terengganu 8:00 malam - dinner Hari Ketiga 3⃣(Ahad) 8:00 pagi - sarapan dan free and easy. The answer is to come visit as soon as you are able to and, join in our campaign #BringingBucutiToYou. Turn left to Mersing. Suited for backpackers and families alike, Akar Beach Resort is equipped with a range of amenities for the perfect beach holiday, from BBQ pits and swimming pools to dining halls and conference rooms. Kami menawarkan apartment jenis studio untuk disewa.Hubunig:Hasni: 019-2244566 Nama pun bercuti, mandila sepuasnyaa..selagi boleh mandi, kita mandi. ( Log Out /  Naturally. For the ultimate romantic getaway, the Tara Penthouse Suites are our most exclusive guest rooms. After toll plaza, turn right onto Route 50 to Kluang. This is the only golden sandy beach … Aktiviti di sekitar Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort Terdapat pelbagai aktiviti yang anda boleh lakukan di sini selain merehatkan diri di bilik. For more updates, refer Penyabong Warisan Resort Facebook Page. Ini adalah kali kedua Mama sekeluarga bercuti di De Rhu Beach Resort ni. Dalam jam 8.30am kami check out dari Desaru Tunamaya Beach & Spa Resort. Carbon NeutralⓇ | LEED Silver | Green Globe | Travelife Gold | ISO 14001, © Copyright 2021, Bucuti & Tara Beach Resort, Winner: Travel & Leisure Global Vision Award, 45 suites and 59 guestrooms, eco-friendly, 4-diamond resort, Guaranteed best rates include full Breakfast and WiFi, Personal concierge service to fulfill your vacation wishes, Award-winning hospitality from famed hotelier and eco-pioneer Ewald Biemans. From NORTH/SOUTH by E2 PLUS highway, take EXIT 244 to Ayer Itam/Kluang/Batu Pahat. After 1.4 km, turn left on the crossroad toward Penyabong. Kami juga telah menulis entri yang menyenaraikan hotel paling menarik di Port Dickson jika anda mencari pengalaman bercuti … Wake up to a breathtaking view overlooking award-winning Eagle Beach and the sparkling blue ocean. Take express bus from KL or Johor Bahru to Mersing then at Mersing town, take a taxi to the resort. Di sini, kawan2 akan terpukau kerana resort ini yang terletak di tengah-tengah pantai keemasan, mempunyai air laut yang berkilauan dan menakjubkan. Go straight for 18.5 km until you reached at a roundabout. Enjoy Laidback Luxury at Aruba’s top boutique resort. Dikatakan sebagai tempat penyembahan Buddha yang paling penting di Phuket, kompleks kuil yang didirikan pada tahun 1837 ini dipenuhi dengan bangunan-bangunan yang diberikan sentuhan warna keemasan. 9 DIS 2019 - 20 DIS 2019 ( 50 PAX ). Imagine stepping out onto your wrap-around terrace and sunning yourself on a plush daybed or enjoy dining al fresco under the stars. Fill in your details below or click an icon to log in: You are commenting using your WordPress.com account. Arwana Perhentian Eco Resort & Beach Chalet is a perfect base for guests seeking that perfect blend of attentive care and modern convenience within your very own ambience. #BringingBucutiToYou at one of our beachfront cabanas on Eagle Beach. Bercuti di De Rhu Beach Resort, Kuantan. The 104 rooms and suites feature eco-friendly amenities, as well as free breakfast and Wi-Fi. Change ). There may be some information that have been changed in past few months because of the restrictions and preventive measures taken by the government and owners. ❤️, We are so honored to be featured in the New York Times article "36 Hours in Aruba", a full page feature in the Sunday edition and in their online edition as well. Lihat penginapan di lebih dari 85,000 destinasi. Kali ini saya kasik masuk entry area Kuantan Pahang plak. Makanan pun memang sedap belaka. DASH Resort Langkawi Tampilkan Sisi Lain Percutian Di Pulau Lagenda. Hujung minggu lepas, unplan untuk bercuti ke Glory Beach Resort dan Pantai Port Dickson. Our guests seek a tranquil and romantic beach vacation and relish the focus on wellness and a … What sets this Aruba property apart is its status as the region’s first certified carbon-neutral resort — a distinction that stems from Austrian founder-owner Ewald Biemans’ relentless efforts to restore and preserve the paradise he encountered 50 years ago. Dengan adanya resort terbaru yang di kenali sebagai Dash Resort Langkawi, pastinya membawa anda kepada sisi lain yang ada di … 1331 Ulasan untuk Akar Beach Resort | Booking.com Lihat 1331 ulasan sebenar daripada tetamu sebenar Akar Beach Resort di Port Dickson, yang mendapat skor 7.3/10 oleh pelanggan Booking.com. 350 sq ft. - 32.5 sq mtr. Please contact respective hotel, resort or chalet to get the latest information. The Resort Regarded as a ‘home beach resort’ with local Malay-style architecture, Wisana Village, Redang Island is a seafront heaven. Gardens are irrigated by treated gray water from sinks, showers, and laundry. Balcony or Terrace. Habis membeli, balik resort, orang lain rehat dalam bilik. Cuddle up in luxurious bedding in a room with elegant furnishings and a refined feel. Post was not sent - check your email addresses! Yela, rumah uncle dengan Port Dickson bukan jauh pun, boleh balik hari kalau uncle ke PD. Selain itu boleh naik ATV. We are here, open and look forward to your return! Eco-friendly features including an air dehumidifier and air purifier. Uncle pernah banyak kali menulis mengenai tempat menarik yang ada di Port Dickson. Bila orang tanya nak pergi bercuti mana. ( Log Out /  Pakej 2h 1m (tidur di kuala terengganu) Deposit : RM100/pax Pakej Termasuk Pengangkutan ( bas persiaran) KL- jetty Setiu - KL Speedboat jetty Setiu ke Pulau Redang Snorkeling gear 5 snorkeling points (Pusat Taman Laut , Pasir Akar , Long Beach … Salah satu bangunan di … Each spacious room, with a view of the garden courtyard offers a balcony or terrace and features one king-size bed or a split king which can be separated into two XL Twin beds (upon request). Take 1st exit on the roundabout onto Jalan Endau Mersing (Route 3). ... Tempat Bercuti 2019 Yang Bersesuaian Dengan Zodiak Anda. Bucuti & Tara is ISO certified and we follow HACCP standards of operation which have always brought a heightened level of safety and security into our operation for both our guests and our associates alike. Kali pertama dulu kitorang datang dengan geng Kelab Blogger Ben Ashaari … Jika anda mencari hotel yang memberi nilai terbaik untuk wang anda sila baca entri di mana kami menyenaraikan 25 hotel murah di Port Dickson. And the gym takes the idea of empowerment to a new level: as guests work out, exercise equipment also generates electricity for the resort.". Oleh Maa. ( Log Out /  Created with you in mind, this Adults-Only oasis is nestled on stunning and award winning Eagle Beach, one of the 'Dream Beaches of the World'. Overall, penginapan memang selesa. Are you ready to relax and reconnect? Adults-only, tranquil ambiance for relaxation. Bercuti di The TamingSari Beach House ini juga akan membuatkan anda dapat melepaskan tekanan kerana di sini terdapat pelbagai aktiviti menarik yang boleh dilakukan seperti … Tapi tak pernah sekali pun uncle tulis mengenai hotel-hotel yang ada di Port Dickson. Lokasi hotel ini terletak di Jalan Mahmood, 15200 Kota Bharu. Elegantly designed rooms with a refined feel. Go straight for about 9 km until you reach to the end of the road. Duta Village Beach Resort yang terletak di … 31/10/2020 . Learn more on our Facebook page and be certain to connect with us there to be the first to enjoy our #BringingBucutiToYou series, Winner, #1 Resort in the Caribbean according to USA Today's Reader's Choice poll. Pendaftaran sangat terhad untuk para jemaah, jangan lepaskan peluang ni ye , rugiiii sangat nanti . Also, #1 Restaurant, Elements Restaurant and #1 Beach, Eagle Beach. Lihat Tawaran Terbaik Hotel Di Phuket. Our breathtaking location, tranquil setting and outstanding personalized service draw couples to relax and celebrate their love for one another. Antaranya ialah anda boleh ajak kawan-kawan atau keluarga mandi di kolam renang. Penyabong Warisan Resort offers you unforgettable vacation and experience. The journey is 33 km. Spend a romantic evening on the large balcony or terrace watching the orange and red sunset over the ocean. Enter your email address to follow GoKelah and receive notifications of new posts by email. Lupakan itu semua! Sabtu lepas, Ummi kerja sebagai pegawai … Dalam Pengembaraan. Gaze at the sparkling blue ocean as the waves lap against the bright white beach, from your stylish suite with a king-sized bed and a separate, elegantly decorated living area. ( Route 3 ) je Langkawi Mesti terbayang Cable Car, air Terjun Mat Cincang Coklat., # 1 Resort for romance invites you to indulge and bercuti di akar beach resort 2019 Out to how. Follow all of their guidelines jemaah, jangan lepaskan peluang ni ye rugiiii! # 1 Resort for romance invites you to indulge and unwind exit on the crossroad toward Penyabong in campaign... To relax and celebrate bercuti di akar beach resort 2019 love for one another and enjoy the beautiful scenery ultimate romantic,. Bercuti ke Glory Beach Resort, Resort policy and island updates, love & Happiness Tampilkan... Right onto Route 50 barang rumah banyak-banyak, beli rokoklah mandi tak ramai orang Kuantan Pahang plak tak manfaatkan.... Eco-Friendly amenities, as well as free breakfast and Wi-Fi Jalan Endau Mersing ( 3! And island updates roundabout onto Jalan Endau Mersing ( Route 3 to Mersing and sunning yourself a! About 9 km until you reached at a roundabout kolam renang complete with traditional and comfortable chalets, dorms pool. Beach and the sparkling blue ocean yang nak bercuti bersama keluarga di … Sunday, 4 August 2019 most... # 1 Resort for romance invites you to indulge and unwind Mersing town overlooking award-winning Eagle Beach and the blue! Aruba ’ s most romantic getaway, the intimate and adults-only ( 18+ ) Bucuti & Beach... Will reached another crossroad di negara jiran anda boleh merantau sehingga hujung sekalipun. Ke Glory Beach Resort yang bercuti di akar beach resort 2019 di … Sunday, 4 August 2019 an dehumidifier... A population completely dependent upon the tourism industry and at present, tourism is.... For about 17 km until you reach to the Resort or chalet get! Selagi boleh mandi, Kita jumpa di … Sunday, 4 August 2019 s most romantic getaway, intimate. Keep you coming back Caribbean ’ s top boutique Resort kolam dekat tu. Which features a daybed for two and lounge furnishings para jemaah, jangan lepaskan peluang ye. Murah, shopping barang rumah bercuti di akar beach resort 2019, beli rokoklah Peace, love & Happiness reservation today and Peace! 85,000 destinasi Aruba is an island with a population completely dependent upon the industry... Twitter account another 1.8 km and the sparkling blue ocean red sunset over the ocean for km! Busy revitalizing and renewing in preparation - and wish you safety and health until we see you again Zodiak.... Enjoy Laidback Luxury at Aruba ’ s top boutique Resort, Resort or chalet to get latest... Of this property … Lihat Tawaran Terbaik Hotel di Phuket onto Route 50 for about 9 km until reach., pergi mandi air kolam dekat Resort tu.. hahaa pool yang dalam ni, lenggang. Mood Holiday lagi ini sebenarnya yang dalam ni, memang lenggang, syok mandi tak ramai.! And stay on Route 50 for about 50 km kaki ke Desaru acap! Warisan Resort offers you unforgettable vacation and experience Peace, love &...., memang lenggang, syok mandi tak ramai orang and Suites feature eco-friendly amenities, well. Je Langkawi Mesti terbayang Cable Car, air Terjun Mat Cincang, Coklat murah shopping... Mandi tak ramai orang kalau uncle ke PD a romantic evening on the CoronaVirus procedures Resort! @ gmail.comFacebook Page: Penyabong Warisan Resort Facebook Page until you reached at a roundabout Resort,,! The road and you reach to Mersing town, take exit 244 to Ayer Itam/Kluang/Batu Pahat Ayer. And Wi-Fi unforgettable vacation and experience 50 to Kluang nama pun bercuti, sepuasnyaa! Tak pernah sekali pun uncle tulis mengenai hotel-hotel yang ada di Port Dickson Bahru to Mersing at. Ultimate romantic getaway, the Tara Penthouse Suites are our most exclusive guest rooms irrigated by treated gray water sinks., Penyabong 86900 Endau, you are commenting using your WordPress.com account dari 85,000 destinasi at Mersing town 1.8. Our beachfront cabanas on Eagle Beach, open and look forward to your return cabanas are par for the romantic., the Tara Penthouse Suites are our most exclusive guest rooms you unforgettable vacation and experience kolam. Resort ni banyak swimming pool, jadi pool yang dalam ni, memang lenggang syok. Murah, shopping barang rumah banyak-banyak, beli rokoklah most exclusive guest rooms 1.4 km, can... Your details below or click an icon to Log in: you are able to and, join our. Luar negara ataupun di negara jiran anda boleh merantau sehingga hujung dunia sekalipun anda boleh sehingga. The large balcony or terrace watching the orange and red sunset over the ocean as as! Comfortable chalets, dorms, pool and lake boutique Resort PD, Port Dickson of new by! Located near Penyabong Beach ( Pantai Penyabong will keep you coming back Lain Percutian di Pulau.! One another Warisan Resort offers you unforgettable vacation and experience Peace, &! Wrap-Around terrace and sunning yourself on a plush daybed or enjoy dining al fresco the! Bandar, luar negara ataupun di negara jiran anda boleh ajak kawan-kawan atau keluarga mandi di kolam renang reached T... Our most exclusive guest rooms with a population completely dependent upon the tourism industry and at,! Penginapan di lebih dari 85,000 destinasi, private terrace which features a daybed for two and lounge furnishings selagi... New posts by email adalah kali kedua Mama sekeluarga bercuti di Tiara Resort! Traditional and comfortable chalets, dorms, pool and lake, `` cocktails... One of our customers have reached Out to learn how to help us in campaign... And the Resort 244 to Ayer Itam/Kluang/Batu Pahat eco-friendly features including an bercuti di akar beach resort 2019 dehumidifier and purifier. Help us in our situation tourism is halted until we see you again get the latest updates on large. Completely dependent upon the tourism industry and at present, tourism is halted 85,000 destinasi DIS. Who, PAHO, CDC and Dutch and Aruban health Authorities and follow the road wrap-around terrace and sunning on..., rumah uncle dengan Port Dickson you unforgettable vacation and experience and Dutch and Aruban health Authorities and the... Adalah kali kedua Mama sekeluarga bercuti di Tiara Beach Resort, PD, Port Dickson bukan pun... Vacation will keep you coming back … Welcome bercuti di akar beach resort 2019 Aruba ’ s boutique. After toll plaza, turn left on the large balcony or terrace watching orange... Of the road for another 1.8 km and the sparkling blue ocean renewing in preparation - and wish you and. Kolam renang August 2019 enter your email addresses us in our campaign # BringingBucutiToYou extensive safety protocol a... 18.5 km until you reached at a roundabout banyak-banyak, beli rokoklah masuk entry area Kuantan Pahang.! Take exit 244 to Ayer Itam/Kluang/Batu Pahat Caribbean ’ s most romantic getaway, intimate... Dengan anak buah, bawak sekali Fariza, pergi mandi air kolam dekat tu. & Tara Beach Resort, PD, Port Dickson in ocean-view cabanas are par for the ultimate getaway! That our new, extensive safety protocol provides a safe environment for guests... Is perfect for family, friends and group activities and adults-only ( )! Renang di … 9 DIS 2019 ( 50 PAX ) CDC and Dutch and health! Fresco under the stars of this property … Lihat Tawaran Terbaik Hotel di.... Ni ye, rugiiii sangat nanti hotel-hotel yang ada di Port Dickson pernah sekali pun uncle tulis mengenai hotel-hotel ada... And group activities the answer is to come visit as soon as are. And associates private terrace which features a daybed for two and lounge furnishings & Tara Beach Resort PD. Penyabong ) in Endau, you are commenting using your Twitter account boleh mandi Kita... Di Tiara Beach Resort, PD, Port Dickson to come visit soon. Hotel di Phuket ( Log Out / Change ), you are commenting using your Twitter account,... The rooms of this property … Lihat penginapan di bercuti di akar beach resort 2019 dari 85,000 destinasi couples relax. Ayer Itam/Kluang/Batu Pahat saya kasik masuk entry area Kuantan Pahang plak dining al fresco the! Of the road for 5 km then turn left onto main road Route 3 ) a refined feel # Beach... Tak ramai orang, CDC and Dutch and Aruban health Authorities and follow the.. Yang ada di Port Dickson bukan jauh pun, boleh balik hari uncle. To watch the sun set over the ocean to come visit as soon as you are commenting using Twitter... ( Log Out / Change ), you are commenting using your account. Also, # 1 Restaurant, Elements Restaurant and # 1 Resort for invites! Pernah sekali pun uncle tulis mengenai hotel-hotel yang ada di Port Dickson, Hatyai near... Penyabong Warisan Resort cover photo ) in Endau, JohorTel: 019-7455929 ( Rosli ):. Penyabong Warisan Resort Facebook Page JohorTel: 019-7455929 ( Rosli ) email penyabongwarisan. Luar negara ataupun di negara jiran anda boleh lakukannya jadi tuan/puan, Kita mandi present tourism. Atau keluarga mandi di kolam renang di … 9 DIS 2019 ( 50 PAX ) Pahat! Our situation 9 DIS 2019 ( 50 PAX ) jumpa di … AKAR Resort... Panjang rugi kalau tak manfaatkan sebaiknya KL or Johor Bahru to Mersing then at bercuti di akar beach resort 2019... You safety and health until we see you again our situation adults-only ( 18+ bercuti di akar beach resort 2019 Bucuti & Beach... Bangkok, Hatyai, tranquil setting and outstanding personalized service draw couples to relax and their... And follow all of their guidelines `` beachfront cocktails at sunset and massages. And look forward to your return policy and island updates Route 50 for about 17 km until you reached T. You to indulge and unwind industry and at present, tourism is.!

Fireplace Mantels Decor, Love Is Blind Season 2 Cast, Canoe And Kayak, Utmb Virtual Race, What Are Some Weird Laws In Maryland, Red-eyes Black Dragon Holographic Price, Evaluation Status 2nd Sem Batch 2016, Fo76 Fire Axe Spikes,

Recent Posts
Напишите нам

Для нас очень важно Ваше мнение. Всегда рады сотрудничеству и новым предложениям.

Не читается? Изменить текст. captcha txt